Kontakt

Kursledningen för Grundläggande anestesi

består avMalin Briland - Specialistläkare


Specialistläkare inom anestesi och intensivvård med särskilt intresse för obstetrisk anestesi. Går SSAI inom obstetrisk anestesi. Älskar att åka längdskidor, vara på fjället, renovera 20-talshuset och pussa på mina två galna döttrar.


Stephan Schwager  - ÖverläkareI många år Överläkare på ANIVA-kliniken i Örebro med ansvar och huvudintressen inom anestesi för ÖNH och Plastikkirurgi.

Numera styrelsemedlem i både SFAIS delförening för Anestesi (SFAne) och för ÖNH- och Plastikkirurgi (SFAIÖP). Arbetar just nu för olika privata vårdgivare 

Maud Carpenter  -  ST-läkareAlldeles på slutet av min ST och tycker att det mesta är roligt, men gillar luftvägsprylar lite extra. Hästintresserad sedan barnsben. Så ofta jag kan spenderas tid i skog och mark, gärna med bössan i hand och fågel i sikte. Vintertid inbiten piståkare. Somrarna spenderas i regel i norska fjäll, allra helst norr om polcirkeln. 

Robin Krantz -Specialistläkare


Specialistläkare inom anestesi/intensivvård USÖ. Har många specialintressen, särskilt CVK-läggning, gasanestesi och tysk grammatik. Åker i övrigt gärna utförsåkning och följer världscupen med stor entusiasm.


Jens Åström -specialistläkare


Sedan ett år arbetande på ANIVA Falun efter många år på USÖ. Använder ultraljudet mer än stetoskopet. Tycker egentligen mest om att vara ledig och helst då med skidor, klätterskor eller löpardojor på fötterna.